Simon Lindh: Inför Stryktipset Vecka 11

Stryktipset

Blandad kompot denna lördag. FA Cupen gästspelar tillsammans med Premier League och championchip.

Precis som i veckans film (på Facebook och twitter denna veckan) så spikar många både Man United & Liverpool men den allra säkraste spiken denna helgen är Bournemouth hemma mot formlösa WBA , här har vi dessutom ett lockande odds på hela 1.85 på svenskaspel!

Vi har mängder med matcher där lag ska kvalificera sig till premier League samt klara nytt kontrakt.

Crystal Palace visar att formen är betydligt bättre nu än tidigare och här är det en 6poängs match mot svårslagna Huddersfield och även om hemmalaget är starka hemma så tror vi mest på Zaha och CO.

Everton ligger stabilt på en nionde plats och formen börjar se bättre ut samtidigt som man har fått in en riktig striker i laget (Tosun) men nu gäller det för Stoke, ska man klara kontraket måste man vinna nu innan man går in i det verkligen svåra spelschemat.

Aston Villa studsar tillbaka och tar tre viktiga poäng i jakten på PL-platserna och Reading tar minst 1p borta mot krysslaget Norwich som inte har någon motivation alls nu på slutet av säsongen men vad gör det när man ligger i mitten av tabellen?

Såhär ser helgens kupong ut:

Som vanligt 128:- rad!

Kommentera