Simon Lindh: Speltips 18/3

SUPERSÖNDAG 

Öppna lägen i Cupen samtidigt som vi har svåra Serie A matcher att knäcka.

Verona har 2 raka segrar vilket är viktigt i jakten på nytt kontrakt och just mot Atalanta så har de 5raka segrar här hemma men nu blir det nog tuffare. Nyckelspelare som Alessio Cersi och Moise Kean är båda borta ifrån denna matchen vilket talar för ett hungrigt bortalag som är på jakt efter Europaplatserna.

Atl Madrid sparade nyckelspelare innan i veckan när man besegrade Lok Moskva vilket talar för att formlaget fixar en enkel formtvåa mot ett Villareal som inte har övertygat i år, dock är även dem på jakt efter europaspel så motivationen bör finnas där!

Fiorentina har börjat se bättre och bättre ut samtidigt som Torino har tre raka förluster vilket talar för en säker tvåa men krysset bör tas med med tanke på att hemmalaget har prenumererat på just det tecknet hela säsongen.

Celta Vigo, Nantes & Leverkusen är dagens tre största spikar på kupongen.

Europatipset 128:-

Topptipset 32:-

Dagens över 2.0 & Trippeln

Cardiff är dagens bästa lir, laget spelar med stort självförtroende och formen är på topp, det kan man inte säga att hemmalaget gör. Motivationen och klassen är högre hos gästerna så därför har vi hittat ett kanonodds här på 2,67.

Kommentera