Simon Lindh: Speltips 23/3

Topptipset

Vi väljer att spika tre matcher på dagens nationstopptips.

Argentina: Världens bästa offensiv mot ett Italien som ska starta om efter VM-fiaskot, risk för målkalas nu när nya tränaren Di Baggio ska testa nytt i laget samtidigt som när backkungen Chielini är skadad.

Frankrike: Kan vara det formstarkaste laget i världen förtillfället samtidigt som man har en målkung som är glödhet, detta fixar Griezman och co.

Turkiet: Svårspelad destination samtidigt som gästerna saknar en handfull nyckelspelare, spikas snabbt på denna raden!

Dagens varning: Costa rica kan slå vilket lag som helst det har man bevisat i de senaste mästerskapen och Scottland är mänskliga idag med ett skadedrabbat försvar så luktar det skräll här och det tror även Kviborg i Topptipparna .

Kommentera