Simon Lindh: Speltips 27/3

Topptips-Tisdag

Sverige förlorade sist med flaggan i topp och nu möter man ett Rumänien som vann alla sina hemmamatcher förutom mot Frankrike i VM-gruppspelet. Vi väntar ett väl roterat landslag vilket kan ställa till det här, många tippar med hjärtat liksom jag själv men ettan tycker jag är grundspelet!

Chile övertygade stort mot Sverige sist och bör ha vunnit matchen tydligare, nu möter man ett Danmark som hade problem mot Panama sist (1-0), bör inte vara några problem för Chile även om vi väntar en del förändringar hos båda lagen.

England gjorde en fin insats sist i Holland och vann helt välförtjänt med 1-0 nu tar man emot ett nytt Italien som man har svårt att sätta i dagsläget. Formen hos gästerna är uselt och sist var man inte i närheten mot ett Argentina (0-2) men i grund och botten är man tuffa att slå så ett kryss bör tas med här, 1-0 eller 0-0 luktar det!

Polen är ett av de bästa lagen när det gäller just träningsmatcher det är där de klättrar på fifa-rankingen men sist mot Nigeria kammade man 0 (0-1) vilket var märkligt och nu möter man ett offensivt Syd Korea som kan skrälla mot många lag i världen och då även hemmalaget, fin skrällmöjlighet!

Sydamerika övertygar, både Argentina & Brasilien vann sina matcher säkert och även om men ställs mot väldigt tufft motstånd så lägger jag pengarna på dem idag! Messi är spelklar idag och Tyskarna fattas en drös nyckelspelare till dagens match!

Dagens över 2.0:

Fyr Makedonien är i grund och botten mycket bättre än Azerbajdzjan och nu när man dessutom INTE spelar borta utan det spelas på neutral mark vilket gör att vi har fått ett magiskt odds på ”bortalaget”, formen pekar uppåt hos dem och hemmalaget har det mycket tufft rent form-mässigt!

2,43

Totalodds: 38,91

Kommentera