Simon Lindh: Speltips 8/4

SUPERSÖNDAG 

På förhand en rad med många favoriter men för att raden ska kunna stiga upp i värdet är de dessa matcherna som måste slå in och det är inte helt omöjligt.

1. Arsenals 2018 har inte varit kul, laget har tappat mark i tabellen samtidigt har deras segrar sist inte sätt så anmärkningsvärt fina ut heller så ett motivationsrikt Southampton som måste börja ta poäng kan göra denna skrällen möjlig.

2. Likaså det andra londonlaget, Chelsea är i deras sämsta form på hela säsongen och det syns både i resultaten och i spelet och i ett derby mot ett West Ham som ser lite bättre ut för dagen kan krysset vara värt att ta med.

6. Ett het Madridderby där Real Madrid inte har vunnit över sin rival sedan 2012!! Nu är formen på topp och vinner man idag så är andra platsen fullt möjlig att nå och den vill man åt men Lillebror Atletico har bevisat hela säsongen att formen och laget är bra och då är andra platsen deras största prioritering, luktar kryss och därmed även här en liten radrensare!

Kommentera