Simon Lindh: Tipslördag speltips 28/4

Tipslördag med massor av Speltips!

Förutom det självklara valet med Stryktipset (filmen nedan finns tipset på👇) så har vi hel drös med olika speltips och tankar.

Stryktipset

Topptipset

Dagens över 2.0

Örgryte har vaknat till ordentligt i Superettan och man har spelat riktigt underhållande fotboll så det är inte helt konstigt att laget är fortsatt obesegrat, 3-1-0. Öster vann sist i en ångestfylld match mot Jönköping Södra utan att visa särskilt mycket så oddset på dagens match är på tok för högt hos gästerna som blir dagens över 2.0!

Dagens Trippel

Schalke har gått ner lite i form men man innehar fortsatt andra platsen i ligan och vill man behålla den så krävs en seger mot ett intetsägande Mönchengladbach 

Kan vara den absolut tuffaste matchen på stryktipskupongen men att man hittar ett så pass högt odds på där hemmalaget endast ska göra ett mål i första halvlek är för mig mycket märkligt. Både Swansea & Chelsea spelar med hög motivation och vilja vilket öppnar upp alla lagdelar, detta spelet / ett spel på över 2,5 mål bör sitta kassaskåpssäkert!

Kommentera