Simon Lindh: Topptipset speltips 4/5

En fruktsallad med lag som kämpar för överlevnad samt Europaplatserna i en salig blandning av ligor.

Dagens två största Spikar måste vi ändå konstatera är Man United och Braga.

De förstnämnda möter dock ett Brighton som har överraskat hos många tippare i år även så mig men kontraktet är mer eller mindre klart och Mourinho städar av denna matchen som han brukar göra det vill säga med 1-0 eller 2-0.

Stadiga fyran Braga har fin form och med lite flyt på slutet kan man nå en åtråvärd cl-plats men då krävs det seger här mot ett mittenplacerat och omotiverat Boavista , Spiketta!

Danska ligan är ALLTID svår att tippa rätt och nu ör det två svaga lag på pappret som är kryssbenägna som möts, antingen väljer man en liten helgardering vilket är ett spik-kryss eller så gör man en ordentlig helgardering vilket jag har gjort, 1×2!

Annars kan vi konstatera att AFC Eskilstuna är i fin form och målkungen Nsima Peter i IK Frej är avstängd efter sitt senaste röda kort i 2-3 förlusten mot Varberg.

Sevilla som har varit bleka på våren tar emot ett formstarkt Sociedad som har vunnit sina senaste 4 av 5 matcher. Hemmafördelen väger dock stort i en jakt om Europaplatserna och Sevilla är i grund och botten lätt bland de bästa hemmalagen i ligan!

Idag väljer jag som ni ser ett lägre radsystem för att öka upp antalet x rader så 12 x 5 = 60kr och vid vinst får vi 5ggr utdelningen! Många av matcherna är givna men ska man gardera upp sig ytterligare kan det vara värt att lägga till ett kryss hos Brighton och även ett kryss i match 1 och 7! God tipslust och ha en fantastisk Fredag!

// Simon

Kommentera