Simon Lindh: Miljardmatchen avgör Mega Fyrlingen på över 100 i Odds!

Tipset i sista stund bjuder inte bara på ett het stryktips utan även ett Topptipsförslag, Singelspel på över 2.00 i odds samt en Mega Fyrling till över 100 i odds!

Så här lägger vi våra garderingar denna Lördag!

Stryktipset

Topptipset

Över 2.0

Bästa tipsförslaget på ett singelspel idag hittar vi i Varberg. Ett formstarkt Varberg har vunnit lite på slutet och allra senast grejade man 2-2 mot starka AFC. Hemma är man starka och det visade man redan i fjol så ett hemmaodds på 2.72 (Svenskaspel) 3.00 (Bet365) är på tok alldeles för högt därför passar vi redan nu på att lägga detta singelspel för risken är att den kommer sänkas till avspark.

Mega Fyrlingen

– Sverige fick kämpa till sig segern sist mot Lettland mycket pga en del onödiga utvisningar. Usa slog ut Tjeckien efter en jämn kamp som slutade 3-2, känslan är att svenskarna har goda chanser att nå finalen men att just denna matchen är den ”riktiga finalen”.

– Varberg har positiv form och även om Öster är ett jämnt motstånd så tycker vi här att hemmaoddset har gått upp alldeles för högt för att motstå spelet på ettan.

– Chelsea och Conte går med stora chanser skillda vägar efter en ”fiaskosäsong” som mästare dock tror jag laget har stora möjligheter att avsluta snyggt mot ett Man United som inte har sätt helt hundra ut på slutet av säsongen.

– En mycket jämn match där det stor 2 miljarder på spel!!! Båda lagen kommer från en kanonsäsong men det har funnits två bättre lag vilket har gjort att just dessa står i en rak avgörande final till Premier League. Jag tror Fulham är det starkaste laget av dem två men det kommer bli en jämn kamp så jag blir inte alls förvånad ifall denna matchen går till straffar precis som det blev förra året mellan Huddersfield och Reading där just det första laget gick segrande ur striden.

Kommentera