Simon Lindh: Ett möte mellan två otippade topplag!

Örebro – Kalmar

Mötet mellan Örebro SK – Kalmar FF är en match med blandad eftersmak. Lagen kommer från förluster men tittar vi till starten på säsongen så har båda fått ihop klart fler poäng än beräknat vilket gör detta mötet extra intressant. Kalmar kommer till Örebro med en mycket stark defensiv med brodern Elm i en stark bidragande roll. I ÖSK är det helt tvärtom, lagets offensiv med Besara och Igboananike är ett av ligans allra starkaste för tillfället och nu när sistnämnda spelaren är tillbaka till dagens match så tror vi det blir avgörande faktorn till seger för hemmalaget!

– Skrällvarningar hittar vi i Svenska Cupen där Div 2 ställs mot Div 1, där kan allt hända men självklart är det stor skillnad mellan hemmalagen oh bortalagen!

– Öster har blivit en ganska övertygande favorit på dagens rad vilket är märkligt när man är ligans sämsta hemmalag (utan seger). Gais var starka på våren men har tappat, har stor potential!

Veckans Fantasylag ser ut så här:

Kommentera