Allsvenskan 23/5, Häcken – AIK.

Allsvenskan,

Häcken – AIK.

Dags för lite Allsvensk fotboll. Idag gästar AIK Häcken i Göteborg.

Häcken kommer från en förlust mot MFF i Malmö samtidigt som AIK kommer med en derby vinst mot Hammarby i Bagaget.

Häckens Moestafa El Kabir är avstängd denna matchen efter dragit på sig två gula kort mot Malmö, varav ett från bänken efter att en Malmö spelare delat ut en tackling på en Häcken spelare. Dom saknar även Christoffer Källqvist, Mervan Celik och Juhani Ojala i skador.

AIK får klara sig utan Alexander Milosevic denna matchen då han blev avstängd  efter ha dragit på sig sitt tredje gula kort för säsongen. AIK saknar sedan tidigare Stefan Silva, Joel Ekstrand och Robert Lundström alla i skador.

TIPS INFÖR MATCHEN:

AIK är i bättre form och har det bättre laget men ändå ganska jämna odds i matchen. Därför väljer jag att AIK leder i halvlek till oddset 3,37  på Svenska spel.

Kommentera