Simon Lindh: Över 17ggr pengarna!

Mitt i VM yran 

Så hittar vi dagens spel där vi är med hela dagen!

Självklara vinnare idag kan tyckas vara Frankrike och Argentina som på förhand är många procent bättre än sitt motstånd dock är premiärer premiärer för alla och då öppnas det upp för skrällar så vi håller oss till enkla segrar utan handikapp!

Kroatien och Nigeria är också en lurig match på förhand men kollar man till trupp och form så ska Kroatien ta detta ganska enkelt också!

Peru och Danmark en match som bör vara en avgörande i denna gruppen, vinnaren här lägger ribban högt och ska då också gå vidare men visst luktar det kryss? Vi kör på statistiktips här, hörnorna i vm har varit ganska få och i de flesta matcherna har det blivit i snitt 6-7 hörnor / match och det tar vi till fina 2,75!

Vi kryddar till tipset att sticka till Sverige och Lund och vi tror på ett hemmastarkt nykomlingslag som har spelat offensiv kul fotboll i starten på ettan!

Kommentera