Simon Lindh: Europatipset i sista stund!

Europatipset (R0-7-16kr)

Dagens match: Idag kickar vi igång första titelmatchen i England, Cupvinnarna Chelsea tar emot seriesegrarna Man City . Tittar vi på hur starka Man city var under hela förra säsongen kontra hur svaga Chelsea var rent allmänt under framförallt sista halvan av säsongen så tycker jag tvåan i grund och botten borde spikas här även om streckningen är förvånansvärt jämn.

Dagens Spik: Trelleborg har det tufft och en resa till Stockholm nu är inget man hade hoppats på, Brommapojkarna tog 3viktiga poäng igår vilket gör att pressen på att ta poäng börjar hårdna, Hammarby vann sist nere i Skåne med blygsamma 2-1 risken är att siffrorna blir större idag!

Dagens chans: Nordsjälland slog ut Aik tidigare i veckan i två raka matcher i Europa League kvalet, man är fortsatt obesegrade i ligan så även om Bröndby är stora favoriter av en klar anledning så tycker vi en gardering är värt pengarna! Krysset är endast streckat till 19%!!!

Kommentera