Champions league kval 8/10.

Champions league kval 8/10.

Dags för andra batchen av lag som ska kvala sig in i fotbollens finrum. Idag är det bland annat CelticAEK Athen, där vinnaren i detta mötet möter antingen Malmö FF eller FC Vidi.

Men först ut är,

PAOK Saloniki – Spartak Moskva.

Spartak Moskva kliver in i denna tredje rundan utan att ha spelat tidigare under kvalet detta året, har spelat två matcher i ligan 1 vinst och 1 oavgjord. Vet ej vart dom befinner sig som lag, är obesegrade i 5 raka matcher minst men där är 3 träningsmatcher inräknade.

PAOK slog ut Basel i förra kvalrundan ganska bekvämt och lite överraskande. Har inte starta ligan än så är rejält utvilade. Vi tror på dom idag, 1a till 2,10 på svenska spel.

Red bull SalzburgShkendija

Inte så mycket att säga här, SPIK 1a.

Ta ett -3 handikapp till Red Bull Salzburg till 2,80 på svenska spel

CelticAEK Athen.

Celtic är obesegrade i senaste 5 matcher varav en är ligamatch, 3 Champions league kval och en vänskapsmatch. Slog ut Rosenborg i förra omgången och ser starka ut, speciellt på hemmaplan.

AEK Athen, som inte har spelat så mycket under sommaren kliver in i denna 3e kvalomgången precis som sin kollega PAOK. Har spelat 3 matcher sen ligan tog slut och det är blandade resultat , 1 vinst 1 oavgjord och 1 förlust (vinsten var dock mot Galatasaray).

men i det stora hela så ska Celtic ha det här, 1a till 1,54 på svenska spel.

2 thoughts on “Champions league kval 8/10.

  1. Tjena Alex,

   Den stora frågan är hur du vill synas ?
   Vill du marknadsföra ett företag genom att ha din banner med länk ute i 30dagar under samarbetspartners eller vill du synas i våra filmer som vi startar upp nästa vecka igen eller vill du göra reklaminlägg från vår sida?

   Kostnader som jag har idag ser ut så här:
   Banner med länk , 1år 1000kr

   Reklaminlägg 500st

   Skrollreklam i filmerna (3ggr i en film som ca är 9min långa) 250kr / vid 5 filmer är det paketpris 800kr och då väljer du själv vilka veckor du vill att reklamen ska synas.

   Vill ni att jag ska diskutera om ert företag och tips mm eller göra en personlig film för ert företag så kan vi ta de prisförslagen då.

   Så igen frågan är hur du vill marknadsföra dig? Därifrån kan vi diskutera vad det kommer kosta 🙂

   Bösta hälsningar:

   Simon Lindh
   lindh@trespekt.se

Kommentera