Simon Lindh: Tipsförslag 10/8

Premiär i Premier League!

Ikväll startar vi engelska första ligan på Old Trafford i en match mellan Man united och Leicester. Vad har vi att förvänta? Antagligen som förra året så tror jag Mourinho gör det han gjorde typ hälften av säsong man vinner med ynka 1-0 trots stort spelövertag. Jag väljer att satsa på vinst och hålla nollan till fina 2.40 på Bet365.

Innan den matchen drar igång ska vi få se en match i allsvenskan och då är det Dalkurd som tar emot Malmö FF , ett revansch suget MFF som endast fick 1-1 i CL kvalet tidigare i veckan tror jag tar denna matchen bekvämt med 2-0. Laget har vaknat i ligan och jag tror att man behöver vind i seglet till nästa veckas måstematch, även här satsar vi på vinst och hålla nollan till fina 2.50 på Bet365.

För er som spelar eller vill spela Fantasy Allsvenskan / Premier League glöm inte deadlinerna ikväll (18:00 allsvenskan 19:45 Premier League).

Kommentera