Arsenal – Manchester City 12/10

Arsenal – Manchester City 12/10.

då var det dags för Unai Emery att göra entré i premier league. Arsenal har värvat defensivt denna sommaren, med all rätt, defensiven förra året läckte något kopiöst. Då man har tagit in Bernd Leno från Bayer Leverkusen, Sokratis från Dortmund, Stephen Lichsteiner från Juventus och Lucas Torreira från Palermo.

Frågan är ju på vilken nivå Arsenal är just nu? Har dom kommit in i Emery’s spel system?

Sen har vi dom regerande mästarna.. Manchester City. Kände väl själv inte behövde förstärka super mycket under sommaren, så dom köpte Riyad Mahrez från Leicester. Har en känsla av att City kommer vara minst lika starka dett året som förra.

Men kan Pep Guardiola ta dom hela vägen till Premier League titel 2 år irad? Tveksamt!

Däremot kan dom få med sig poäng idag, premiär i Premier League för båda lagen och det kommer märkas på matchen.

Tipset!

Idag spelar vi resultat, 1-0 till Arsenal.

Vilket ger otroliga 17,25 ggr pengarna på svenska spel!

Kommentera