Lucas Rahm: Champions league kval 21/10

Champions league kval 21/10.

Dags att starta igång sista omgången av CL-kvalet. Det är över lagens två nästa matcher i kvalet det avgörs vilka som spelar i Champions League denna hösten.

FC Bate Borisov – PSV Eindhoven.

Bate slog ut Qarabag förra rundan med 2-1 totalt och övertygade väl inte direkt. Fick 1-1 på hemmaplan och är inte favoriter i kvällens match.

PSV som kliver in i den här sista rundan för första gången under kvalet. Ser väl ut att ha störst chans till att gå vidare. Bra form i ligan och bättre lag på pappret.

Säker 2a!

Benfica – PAOK Saloniki.

Benfica har väl inte imponerat super mycket, men slog ut Fenerbahce förra omgången vilket jag kan tycka är ett styrke besked.

PAOK slog nog lite oväntat ut Spartak Moskva i förra rundan och har väl imponerat lite mer än Benfica. Men tror att deras resa tar slut här.

Spik 1!

FK Crvena Zvezda – Red Bull Salzburg.

Crvena Zvezda  eller Röda Stjärnan som man brukar kallad om, har inte haft några super motståndare och är där dom ska vara i ett kval. Kommer dock ta stopp mot Salzburg!

Salzburg som satsat år efter år på att kvala sig in i klubbarnas finrum har nog den största chansen i år. Lite enklare motstånd än andra år. Detta klarar dom galant!

SÄKER 2A

Kommentera