Simon Lindh: Topptipset 26/8

Ett Inter med kniven mot strupen

Med starka värvningar så ser många Inter som den allra största konkurrenten till att Juventus ska ta en ny scudetto men starten blev inte som man hade hoppats på utan spöket Sassuolo besegrade dem med 1-0 i premiären! Torino förlorade också sin första match med 1-0 dock spelade man bra fotboll mot Olsens Roma så någon lätt match blir det nog inte för hemmalaget men känslan är stark att vi måste spika denna!

Sevilla såg starka ut i premiären och nyförvärvet Andre Silva gjorde något som inte har hänt sen 1993 dvs göra ett hattrick i en öppningsmatch, Romario (Barcelona) gjorde det för 24år sedan och detta innebär att portugisen redan nu har gjort fler mål än vad man gjorde i Milan tröjan förra säsongen! Villareal såg uddlösa ut mot Real Sociedad i premiären som man förlorade med 2-1, blir ännu tuffare ikväll!

Kommentera