Simon Lindh: Rattfull, onykter eller nykter…

Vm-guldmedaljören, kaptenen och nr i Tottenham hade natten mellan Fredag och Lördag en mindre rolig natt.

Pressen i England kom ut med nyhetera väldig fort att Tottenhams målvakt hade blivit tagen för rattylla på natten mellan Fredag och Lördag och helt plötsligt var hela positiva trenden borta…

Tottenham har startat ligan stabilt genom att ha besegrat både Newcastle och Fulham ganska så enkelt och Harry Kane bröt sin augustiform genom att tro det eller ej göra mål i förra matchen. Så allt inför matchen mot Man United såg ut att bli helt perfekt tills helgens dimma kom in. Dimma har det inte varit i Man United men en viss åska har det varit. Mourinho och hans mannar har långt ifrån övertygat, en knapp seger mot Leicester fortsattes med en förlust mot Brighton sist och även om försvaret ur svenska ögon har varit positiva så har inte samspelet mellan Victor Nilsson Lindelöf och Erik bailly varit helt 100 procentigt, långt ifrån! Men problemet har inte varit helt och håller från bara deras sida utan skillnaden mellan försvar och mittfält har varit för stort och när inte ens ett Man United kan övertyga rent bollmässigt mot lag som Leicester och Brighton så är nog den största frågan vem är mest onykter ikväll Lloris eller Mourinho?

Oddsen är alldeles för höga hos bortalaget för att man ska nonchalera det, Man United har dessutom problem så jag räknar med en del förändringar hos dem det lär det inte vara hos gästerna!

Kommentera