Milan – Roma 30/8

Milan – Roma.

Het möte i kvällens Serie A match. Säsongen har kommit in i sin andra omgång och det gäller direkt.

Milan hade ingen rolig premiär match mot Napoli.. man fick en fin 0-2 ledning tidigt in i andra halvlek men lyckades ändå inte få med sig några poäng. Napoli vände och vann premiären med 3-2, tuff förlust för Gattuso och hans Milan.

Roma fick inte heller den starten på säsongen som man kanske önskat. Tog en tidig ledning hemma mot Atalanta, men få visste vad som väntade. I halvlek stod det 1-3 till Atalanta. Men Roma snacka ihop sig i paus och tog tag i taktpinnen direkt i andra halvleken och matchen slutade tillslut 3-3.

Med detta sagt så har båda två lagen en liten revansch lust i sig och med Milan på hemmaplan så lär det bli en tight match.

Ett enkelt X ger 3,42 på Svenska Spel 😉

Kommentera