Topptipset 2/9, kan Tottenham förbli obesegrade i ligan?!

Topptipset 2/9.

Efter fullspäckat stryktips igår, med några skrällar och bra utdelning för dom 68st med 13 rätt, så är det dags för ännu ett topptips där highlighten kommer vara Premier League matcherna.

Burnley – Manchester United

United kommer från två raka förluster och 6 insläppta mål på dessa.. har lite att bevisa och inte minst mot ett sämre lag som Burnley på pappret. Mourinho har problem med sitt försvar som läcker samtidigt som Burnley har problem med skador.

Räknar med en 2a i denna matchen!

Watford – Tottenham

Två lag som ännu ska bli besegrade i årets Premier League. Tottenham spelade ut UnitedOld Trafford i Måndags samtidigt som Watford inkassaserade sin 3e raka vinst i ligan hemma mot Crystal Palace. Med ett bra och hemmastarkt Watford så kommer det inte bli en enkel resa för Tottenham..

På topptipset sätter vi X2!

Kommentera