Southampton – Brighton, 17/9

Southampton – Brighton.

Sista matchen för omgången i Premier League är mellan Southampton och Brighton.

Båda lagen står på 4 poäng efter 4 matcher, men dom som har mest press på sig är Southampton. Dom har inte alla varit där dom ska vara och har dessutom vad jag anser ett vara ett bättre lag än Brighton.

Southampton revanscherade sig i matchen innan uppehållet och vann borta mot Crystal Palace med 0-2. Förhoppningsvis tar dom med sig den formen in i denna matchen. Matchen innan vinsten mot Crystal Palace mötte dom faktiskt just Brighton i den Engelska Ligacupen, där Southampton gick vinnande med ett 0-1 resultat. så övertag på Brighton har dom minst sagt.

Brighton har en vinst som kom i omgång 2 mot självaste Manchester United.. Men har sedan efter denna skräll förlorat mot Liverpool och Southampton sedan ett oavgjort resultat mot Fulham. Varken bra eller dåligt om du frågar mig, presterar lite efter kvalitén än så länge. Men det kommer inte räcka till vinst eller oavgjort i kvällens drabbning med Southampton.

Säker 1a

Och en enkel 1aSvenska spel ger så mycket som 1.99 ggr pengarna! Bjud odds!

Kommentera