Kan MFF återhämta sig efter Europa League förlusten?

Malmö FF – Kalmar FF

Malmö återvänder hem till Swedbank stadion för en hemmamatch i Allsvenskan mot Kalmar. Man kommer också hem tomhänta från mötet med Genk i Europa League. MEN innan förlusten mot Genk så hade man gått mer än 10 matcher obesegrade och det inkluderat Europa League och Champions League kval. Så anser att oddsen är på Malmös sida i kvällens drabbning!

Kalmar kommer däremot till denna matchen med två raka X matcher mot Dalkurd och Elfsborg. Vilket inte säger så mycket mer än att dom har hållit tätt bakåt och bara släppt in 1 mål på dessa två matcher.

Dock inget som hindrar MFF från att stänka dit ett par mål på dom denna eftermiddag 😉 en 1aMFF med -2 handikapp på Svenska spel ger 4,00 ggr pengarna, spelvärt!

Lite extra för er som klickat på länken och trott det bara var Malmö FF inlägg får en liten bonus här och nu.

Arsenal möter vid ungefär samma tidpunkt idag Everton hemma. Arsenal kommer precis som Malmö från en match i Europa League, men som vinnare. Arsenal har med den vinsten i veckan 4 raka vinster och vill nog göra det till en 5e ikväll. Självförtroendet flödar i Arsenal truppen och jag har hittat ett fint tips på denna matchen.

Det är samma tips som på Malmö matchen, 1aArsenal med -2 handikapp ger 3,60Svenska spel 😉 Tillsammans med Malmös odds ger det ett sammanlagt odds på 14,40 ggr pengarna.

Lycka till 😉

Kommentera