Simon Lindh: Tipslördag

Tipslördag på plats igen!

Dagens tre spikar och 3 skrällar motiveras på följande sätt:

Spikar:

Man United: Mycket turbulens i hemmalaget och ryktena kring Mourinhos vara eller icke vara tränare efter helgen diskuteras hett MEN problemen finns även hos gästerna som endast har tagit 2p på 7 spelade matcher, krävs en stor förändring ifall man ska lyckas ta några nya poäng på Old Trafford!

Leicester: Två jämna lag som har samma styrkor och svagheter dvs deras hemma/bortaspel. Formen känns dessutom något starkare hos hemmalaget, Maddison är glödhet!

Tottenham: Toppen mot botten och Cardiff har stått för förväntningarna dvs de lär hålla till i bottenskiktet. Kane är glödhet och stänker dit minst en balja, dagens klart säkraste etta!

Skrällar:

Huddersfield: kanske inte rätt läge att möta Burnley som verkar ha vaknat men man ska inte luras! The Hudds har haft en tuff start mot tufft motstånd och det är nu mot lag i sin egna kaliber laget kommer börja ta poäng. Man ska inte glömma deras försäsong där man bjöd upp till många skrällsegrar mot topplag i andra länder så här finns möjligheter.

Stoke:

Laget har haft en tuff start och trots att man har stora delar av spelarna kvar från ifjol så får man inte ut allt. Norwich har vaknat ordentligt med 5/6 segrar på följd men låt er inte luras Stoke kommer vara där uppe i år och då bör/kan man skrälla här idag. Matchen i sig tycker jag luktar kryss långa vägar!

Ipswich:

Riktigt jobbig start hos traktorpojkarna och jag undrar hur Holmgren mår? Att sticka till Wales idag och sno poäng blir svårt och det verkar stora delar av tipssverige också tro därför tycker jag även krysset här är trevligt mycket pga att båda lagen har svårt att stänga matcherna. 0-0 1-1 känns både rimligt och det är en trevlig radrensare på kupongen!

Kommentera