Stryktipset 5/1

Stryktipset 5/1

Nu äntligen kickar vi igång Tipslördag!

Vad har vi att vänta oss idag?
Jo ett marigt cupspel som kan bjuda på en del skrällar, frågan är bara var dem kommer finnas?

De senaste åren känns det framförallt att topplagen i premier. League har så pass starka och breda trupper så de åker sällan på pumpen mot sämre lag, Tottenham visade det igår med 7-0 borta mot Tranmere Tex.

🚦Dagens spik: Även om det går lite svajigt för tillfället så känns det som att Arsenal kan ställa upp en väldigt stark laguppställning och ändå inte ha de bästa spelarna mot Blackpool. Man brukar säga att vilja slår klass men i denna matchen har jag svårt att se att det stämmer, tvåan spikas här alla gånger!

💸Dagens chans: Även om den är hårt streckad (53%) så måste jag säga precis som jag säger i dagens film att hur tänker lagen som har det lite svårt i sina serier? Cardiff har lyft sig men ligger fortfarande med i bottenstriden i premier League.
Det som talar för att spika tvåan är att Gillingham har samma förutsättningar i League One så här är frågan vem vågar gambla med sin bästa trupp? Kommer Cardiff har fullt fokus idag? Har dem det är tvåan fin att spika men annars vill jag varna för hemmalaget här!

💰Dagens Skräll: Boltons säsong i Championchip har varit tuff rak igenom och när man äntligen tror att laget är på G genom att vinna över Rotherham (2-1) och efter det spela 0-0 mot Stoke så springer man på en otroligt stor torsk borta mot Hull sist (0-6). Insatsen var katastrof och frågan är hur mycket av detta som kommer sitta i huvudet? Walsall har tappat en del mot slutet och börjar snart också dras in i botten men laget är för bra för att åka ur. Känslan till denna matchen är att Walsall kan spela på underdog-kortet här idag och tvåan till ynka 25% är i mina ögon ett kap rakt igenom!

Dela med er av era tips och tankar nedan och bjud in era vänner så når vi ännu större höjder tillsammans😁💪🏻💰

Kommentera