Stryktipset 12/1

Stryktipset 12/1

Tipslördagen är här!

Vad står på menyn denna helgen då?

PREMIER LEAGUE! ni hörde rätt Premier league är tillbaka på stryktipset denna lördag och vi har allt ni önskar spikar, skrällar och chansningar.

Dagens spik: Det går att argumentera om vilken match som är mest spikbar, Chelsea – Newcastle eller Brighton – Liverpool.. men för sakens skull och hemmaplans fördel går vi på Chelsea som dagens spik. Gått liite svajigt för Chelsea dom senaste med uddamålsvinster och oavgjort men hemma mot Newcastle, som inte vunnit på minst 5 matcher, ska det inte vara några problem.

Dagens chans: West Bromwich har nästan gått som tåget i Championship och är som väntat ”favoriter” hemma mot Norwich. MEN.. ta inget för givet.. även om svenska folket säger 53% på West Brom så säger jag att man ska chansa med ett X i matchen, för Norwich är i skrivande stund det bästa laget i Championship på bortaplan… Fundera på den!

Dagens skräll: svårt att hitta skrällar i jämna matcher.. men att se Wigan vinna hemma mot Aston Villa är väl lite av en skräll. Wigan är streckade till 21% hemma och har ett odds på 3,22, vilket får anses som en skräll ifall dom vinner. så sätt en 1 2 på lappen så är ni homesafe 😉

 

Kommentera