Stryktipset 18/1

Stryktipset 18/1.

Då var det dags igen, tipslördag tillsammans med stryktipset står på schemat.

Med bland annat topp match i Arsenal – Chelsea och bottenmöte i Newcastle – Cardiff står på agendan i veckans stryktips.

 Dagens spik: och som vanligt börja vi med den som vi anser var den säkraste matchen på kupongen. Manchester United har verkligen tagit sig i kragen sedan Mourinho lämnade. Solskjaer har fått igång maskineriet på Old Trafford, och det ska mycket till om Brighton ska ens få med sig ett poäng här.. så spiken till 85% är där inget snack om!

 Dagens Chans: Får ju bli 1X i Arsenal – Chelsea. Det skiljer 6 poäng mellan dessa lagen, där Chelsea är i förarsätet, Arsenal har tappat lite efter sina 22 matcher obesegrade i höstas. Chelsea är på förhand favoriter i och med tabelläget och formen i ligan. 1an är på 35% och X:et på 31%, lurig match.

 Dagens Skräll: Inte så mycket till skräll-varningar denna veckan men i match 6, Southampton – Everton, har vi satt en halvgardering X2. Luktar som en x match men om Everton skulle gå och vinna denna så är det en mini skräll i mitt tycke. Även om Everton kommer till denna matchen med relativt bra form så är Southampton alltid en svår nöt att knäcka speciellt på hemmaplan. Så X med extra kryddad 2a.

Kommentera