Stryktipset 24/1

Stryktipset 24/1

Då var det dags igen med tipslördag!

Denna veckan är det paus från liga spelen och vi tar oss in i sextondelsfinalerna i FA-cupen. Med matcher som Manchester City – Burnley och Millwall – Everton så dyker vi in i våra tre huvudmatcher.

 Dagens spik: Inget snack om saken att City är dagens spik. tog sig vidare från förra omgången genom att vinna med 9-0! mot Burton Albion, så är man definitivt favoriter hemma mot bottenplacerade Burnley.

 Dagens chans: Det får bli den jämnaste av dom alla vilket är matchen mellan Newcastle – Watford. I denna matchen så sa väl Watford anses vara favoriter med tanken på både form och tabell placering.. Men man ska inte räkna bort Newcastle speciellt inte i en cup match. 1 2 sätter vi som gardering och där Newcastle ses som chansningen!

 Dagens skräll: Hittar vi precis ovanför våran chans, alltså i match 2, Millwall – Everton. Everton som förlorade senast i ligan mot Southampton på hemmaplan är inte super kända för sina cup framgångar dom senaste åren, där det nästan är tvärtom för Millwall. Millwall kanske inte har vunnit några cuper dom senaste åren men är ett cup lag som man brukar säga… Spelar i lägre divisioner men tar sig en bit in i cuperna. Skrällen för dagen blir 1an i matchen mellan Millwall – Everton!

Kommentera