Jämför bettingsidor hos Bettingkollen

Letar du efter den mest moderna sajten för att jämföra bettingsidor i Sverige? Då har du tur. Bettingkollen.se lanserades i början av 2019, och ger dig den fräschaste och tydligaste överblicken när det gäller spelbolag på den svenska marknaden.

I en tid där betting och spel har blivit mer och mer accepterat bland allmänheten, på grund av ett licenssystem som har ökat konsumentskyddet, finns ett behov av att informera både nya och gamla spelare om vilka spelbolag och bettingsidor som har licens, men också vilka som är de allra bästa.

Bettingkollen.se är en sajt som fyller just de behoven.

Hos Bettingkollen får du som besökare ta del av en lista över spelbolag som rankas efter 5 olika kategorier, som täcker in allt en spelare vill ha hos ett spelbolag. Från design och navigation, till bra odds eller bonusar. Endast spelbolag med svensk licens rankas, och recensionerna skrivs ur ett personligt perspektiv, till skillnad från en hel drös med fakta, vilket ger en känsla av hög trovärdighet.

Bettingkollen passar också bättre för nybörjare än vad liknande sajter gör. Språkbruket är mer anpassat till den målgruppen, och även om betting kan vara ett svårt ämne att förklara så finns det inte någon sajt som gör det lika bra som Bettingkollen.

Den svenska spelregleringen har varit bra för svenska spelare. Spelbolagen har blivit tvungna att ta ett större ansvar och betala högre skatt, vilket har inneburit att flera spelbolag har lämnat den svenska marknaden. Bra, eftersom det tyder på att de inte ser Sverige som ett långsiktigt projekt, vilket stärker ställningen för de spelbolag som satsar på svenska spelare.

Dessutom har Spelinspektionen infört spelpaus.se, en tjänst där alla spelare kan stänga av sig själva från alla spelbolag med licens, på en och samma gång. Första veckorna har tiotusentals svenskar använt sig av tjänsten.

Anledningen till att detta är möjligt är Bank-ID. Vid registrering och inloggning hos alla spelbolag med licens, så måste man använda sig av Bank-ID. Detta skapar en universell metod, vilket gör att Bank-ID även kan styra avstängningen.

Om du är lite osäker på betting, men vill testa på det, besök gärna Bettingkollen.se och kolla i listorna efter ett spelbolag som passar dig. Är du istället orolig för att du spelar för mycket, eller riskerar att hamna i ett missbruk, besök spelpaus.se och stäng av dig själv.

Kommentera