Bettingstugan analyserar

Tips och analys till Topptipset varje dag hos Bettingstugan

Hos Bettingstugan.se har du möjlighet att ta del av experternas analyser toch förslag till Topptipset. Faktum är att Bettingstugan.se erbjuder analyser till varje omgång av Topptipset. Dessa texter är noggrant utformade av spelexperter som både fokuserar på att ge er förutsättningar inför matcher samt ta fram vart spelvärdet finns på dagens Topptips.

Förutom tipsförslag till Topptipset så erbjuder Bettingstugans experter även djupgående analyser till andra spelformer hos Svenska Spel. Bland annat kan du ta del av pooltips till Stryktipset, Europatipset och Powerplay.

Topptipset går det till!

Topptipset går att jämföras med Stryktipset och Europatipset då det går ut på att tippa fotbollsmatcher med hjälp av tre olika tecken; 1, x eller 2. 1 står för hemmaseger, x för oavgjort och 2 för bortaseger. Väljer du att markera mer än ett tecken per match så garderar du matchen, antingen med en halvgardering eller en helgardering. Detta ökar din vinstchans men leder även till att din insats kommer kosta mer.

Till skillnad från Stryktipset och Europatipset så kan du välja radinsats på Topptipset. Du kan välja mellan 1, 2, 5 eller 10 kr per rad, spelar du Stryktipset och Europatipset kan du enbart välja 1 kr som radinsats. Skulle du lyckas få 8 rätt på Topptipset samtidigt som du valt en radinsats på 10 kr så multipliceras din vinst med 10.

På Topptipset är det åtta utvalda matcher som du ska gissa slutresultatet på. Matcherna brukar vara från dom europeiska toppligorna men då och då förekommer matcher från mindre kända ligor.

Känn till riskerna i ditt spelande

Oavsett om man tippar poolspel eller spelar på odds så ska varje person vara medveten om riskerna som tillkommer när man spelar. Förutom att du kan förlora pengar så finns det även risk att hamna i ett spelberoende. Svenska Spel och resterande licensierade spelbolag i Sverige har i samband med den nya spellagen som trädde i kraft den 1:a januari 2019 som krav att erbjuda sina kunder möjlighet till hjälp av minska sitt spelande. Detta gör man i form av att tillhandahålla tjänsten Spelpaus.se, en tjänst som ger spelare chansen att på ett enkelt sätt stänga sig själv från spelbolagen.

Kommentera