Oddset! – 3/2 (Bet 365 om hörnspelen skall rekas)

Dagens prio är en sexling med mycket intressanta spel till ett väldigt mycket större odds än vanligt. Samtliga matcher här kombineras fast är som underlag för er som vill rygga vissa matcher, ta ut, kombinera olika etc. Här är mina tankar inför matcherna iallafall.

Match 1: Villarreal – Espanyol | 12:00 | Under 4.5 hörnor i matchen för Espanyol

Hemmalaget Villarreal har inte vunnit en seriematch sedan den 25: november. Ett enormt stort antal med oavgjorda resultat. Espanyol har en trög form för tillfälligt och har när det gäller skapandet av chanser inte gjort allt för stora avtryck. Dagens spel i matchen är ”under 4.5 hörnor” i matchen för bortalaget Espanyol. Detta spel har funkat i de tre senaste bortamatcher Espanyol har spelat! Villarreal behöver rycka upp sig och ta en trepoängare här, tror inte att Espanyol har allt för mycket att säga till om. Odds: 1.61 (igår 2/2)

Match 2: Akhisar Belediye – Basaksehir | 14:00 | Matchspel – Basaksehir

Tabelljumbon mot serieledarna i turkiska högsta ligan väntar oss där klasskillnad absolut finns i grund och botten. Serieledarna Basaksehir har dessutom inte förlorat en bortamatch i serien i år sedan omgång 2 (mot Kasimpasa – september månad). Som sagt klasskillnad och här, borta mot det (!) sämsta laget i serien skall man inte ha några problem. Odds: 1.57 (igår 2/2)

Match 3: Udinese – Fiorentina | 15:00 | Matchspel – Fiorentina

Dominans mot mindre lag i serien, iallafall på hemmaplan. Mycket mycket svårare mot väldigt mycket bättre lag i serien. Hemmalaget Udinese brukar inte allt för ofta ha för stora problem mot sämre lag i serien än toppklubbarna och brukar rulla bollen bra hemma på Stadio Friuli. När storlagen är på besök blir det allt mycket tuffare och det är inte många poäng man tagit mot dessa lag. Fiorentina är en av dessa topplagen och när statistiken tillkommer blir det ännu tydligare. Man slog Roma med 7-1  i cupen i veckan och när man dessutom inte har förlorat på de åtta senaste bortamatcherna tycker inte jag det ska vara problem att besegra Udinese på bortaplan i heller. Udinese kämpar för att hålla sig i liv i Serie A medan Fiorentina klättar mot topplaceringarna. Man har endast tre poäng upp till Europaplatserna och har en god chans mot en bättre placering redan under dagen. Odds: 2.05 (igår 2/2)

Match 4: Genoa – Sassuolo | 15:00 | Hörnor – Matchspel – Genoa

Mycket som talar för Genoa i dagens match när det gäller hörnor. Sassuolo har dessutom inte vunnit ett matchspel i hörnor på bortaplan sedan den 25:e november. Finns inte mycket som talar för bortalagets chanser i dagens möte. Hörnspelet vinner Genoa! Odds: 1.66 (igår 2/2)

Match 5: Crotone – Livorno | 15:00 | Under 1.5 mål i första halvlek

Målsnåla matcher är vad dessa två lag brukar leverera. Spelet ”under 1.5 mål i första halvlek” har gått hem i alla Crotone’s hemmamatcher i år. Första mötet lagen emellan tidigare under säsongen slutade i en 0-1 seger för Crotone, då kom målet sent i andra halvlek. Inte mycket som talar för en målrik match i dagens drabbning. Odds: 1.30 (igår 2/2)

Match 6: Pescara – Brescia | 21:00 | Båda lagen gör mål

Pescara har gått mållöst de senaste två matcherna och här mot seriens mål-gladaste lag måste man leverera för att ha någon chans att kunna ta poäng i matchen. Brescia har inte gått miste om att göra mål i en enda match i år och det tror jag inte att man gör idag heller. Odds: 1.75 (igår 2/2)

Kommentera