Fyrling står på agendan! (Bet 365)

Frosinone – Lazio | 19:00

Matchspel – Lazio | 1.40

Hörnor – Matchspel – Lazio | 1.30

Stor stor klasskillnad i kvällens drabbning mellan nästjumbon Frosinone och toppklubben Lazio. Favoritskapet är stort på Lazio och bör vinna matchen, samt kunna skapa tillräckligt många hörnor för att också vinna matchspelet i hörnor. Frosinone ligger inte bra till det i årets Serie A säsong, Lazio är rätt mycket bättre (som förväntat). Man har stått för imponerande insatser i de två senaste matcherna mot Juventus och Inter. Ikväll har man iallafall på pappret en enklare motståndare att se fram emot att möta och jag ser inget hinder för Lazio att enkelt kunna ta med sig tre poäng hem till Rom.

Frosinone – Tabell: Plats 19 – 13 Poäng

Fem senaste matcherna: V F V F O

Lazio – Tabell: Plats 8 – 32 Poäng

Fem senaste matcherna: V F F V O

Cagliari – Atalanta | 21:00

Matchspel – Atalanta | 1.61

Hörnor – Matchspel – Atalanta | 1.44

Även här finns det en stor skillnad på kvalitén i respektive läger. Atalanta är ett av seriens bästa lag när det gäller skapandet av hörnor. Det spelet bör man ta hem enkelt. Tre poäng behövs för att fortsätta hänga på uppe i toppen. Man har dessutom en fin svit på sex matcher utan förlust. Kvällens uppgift bör klaras av!

Cagliari – Tabell: Plats 15 – 21 Poäng

Fem senast matcherna: F F O F V

Atalanta – Tabell: Plats 7 – 32 Poäng

Fem senaste matcherna: V O V V V

En fyrling med ett totalt odds på 4.24 – värt att se över!

Kommentera