Stryktipset 9/2

Stryktipset 9/2

Lördag och stryktips återigen! Vi har en fartfylld Lördag framför oss med 13 nya härliga matcher. Jämna matcher som Watford – Everton och Southampton – Cardiff och någon kanske lite mer ojämnare matcher på pappret i Liverpool – Bournemouth och Huddersfield – Arsenal. Men nog snackat om vad som finns och låt oss dyka ner i analysen!

 Dagens spik: Utan tvekan är Liverpool matchen man ska spika denna vecka. Även om Liverpool haft en liten svacka med raka x mot West Ham och Leicester så ska man klara av Bournemouth hemma. Bournemouth blandar och ger.. kom från två mycket fina matcher mot Chelsea och West Ham till Cardiff men fick inte det att funka alls och föll med 2-0 där. Näee finns inget annat än spik 1 i denna matchen.

 Dagens chans: Här hittar vi match 9 mellan Nottingham Forrest – Brentford. Enligt svenska spel är Nottingham favoriter.. som kommer till denna matchen med 4 förluster på dom 5 senaste matcherna. Antar att hemmafördelen gör en del men Brentford har en strålande form med 5 raka utan förlust ( 4 vinster 1 oavgjord). Så här chansar vi med x2 på Brentford.

 Dagens skräll: Här har vi Huddersfield – Arsenal.. Hemmalaget har säsongens sämsta form förlora så sent som förra helgen dock mot Chelsea men siffrorna rann iväg till 5-0. På fem matcher har dom fyra förluster och en oavgjord, en av dessa matcherna var i FA-cupen mot Bristol City och den sluta i förlust.. Vart hittar vi Arsenal då? Ingen vidare form, speciellt inte på bortaplan.. Kommer från en borta förlust mot Manchester City och vill säkert ha lite revansch. Så i denna matchen har vi x2, där x:et är ”skrällen” på 15%.

Lycka till 🙂

Kommentera