Malmö FF – Chelsea 14/2

Malmö FF – Chelsea 14/2

Då var det dags! Malmö FF kliver in i den efterlängtade 16-delsfinalen idag mot Chelsea. Slutsålt på Swedbank stadion och förhoppningarna är höga i Malmö lägret, av goda skäl.

Börja med hemmalaget.. Malmö har inte spelat en tävlingsmatch sedan man vann över Besiktas bort i sista gruppspelsmatchen, 13 december förra året. Har dock spelat 5 träningsmatcher sedan dess och det med blandade resultat. Saknar Frans Brorsson och Guillermo Molins i kvällens drabbning och det enda som egentligen talar för Malmö är Chelseas usla form och möjligtvis underskattning av Malmö.

Chelsea kommer till denna matchen med väldigt udda resultat den senaste tiden.. i deras fyra senaste Premier League matcher har dom en vinst (5-0) och tre förluster (6-0, 2-0, 4-0). Den senaste matchen dom spela slutade 6-0 borta mot Manchester City, så revansch lusten är där. Kommer säkerligen vila dom allra största spelarna i laget vilket kan ge Malmö lite chans.

Bettingmässigt ikväll är det inga roliga odds men vem har sagt man ska tippa på Chelsea 😉

en 1a på Malmö ff i Halvlek ger 7.90 på svenska spel.. Värt en 10a 😉

Kommentera